Smutná správa pre milovníkov zábavy: Legendárny Jozef Pátrovič zomrel!

Svet zábavy sa zahalil do smútku. Slovensko aj Česko obletela smutná správa. Vo veku 82 rokov zomrela legenda Česko Slovensko má talent Jozef Pátrovič.

​Jozef Pátrovič sa stal ikonou talentovej šou Česko Slovensko má talent. Jeho vystúpenia boli pravidlom. Dokonca je podľa neho nazvaná aj soška Zlatý Pátrovič, ktorú porotcovia odovzdávali niektorým z účasntíkov. Tento rok sa kastingu nezúčastnil a ďalšiu príležitosť už, žiaľ, nedostane, ako informoval ako prvý Nový čas. Jozef Pátrovič nás vo veku 82 rokov navždy opustil.

Dôchodca, ktorý miloval spev a medzi jeho obľúbených interpretov patril Karel Gott, sa každý rok s úsmevom na tvári postavil pred porotu, aby svojim darom v hrdle potešil divákov a skúsil zabojovať o výhru. Tá mu vždy ušla, no keďže si naňho porota zvykla, vymysleli ocenenie Zlatý Pátrovič. To získal účinkujúci, ktorému sa vystúpenie absolútne nepodarilo.

Smutnú správu o smrti speváckej ikony potvrdil na sociálnej sieti manažér Dominik Papala: „Dňa 03.11.2023 približne o 18:00 hodine poslednýkrát vydýchol spevák a muž s veľkým srdcom pán Jozef Pátrovič. Zomrel na zástavu srdca doma v Prievidzi v kruhu najbližšej rodiny.“

Česť jeho pamiatke a rodine a blízkym úprimnú sústrasť!