TOTO sme v Česko Slovensko má talent ešte nemali: Pred porotu sa postaví jeden zo štábu!

Relácia Česko Slovensko má talent sa blíži k svojmu finále. Jedna z posledných epizód tohto roka môže pre divákov priniesť niečo, čo ešte nevideli. O aké číslo pôjde?

Jedenásty ročník je už naplnený Zlatými bzučiakmi a skvelými finalistkami, ktorí svojím výkonom porotu očarili, natoľko, že ich poslala rovno do finále. Boli aj také, ktoré ich skôr šokovali a neraz aj pobavili. Tie porota ocenila tiež, a to cenou Zlatý Pátrovič. Videli sme už skutočne všetko? Vyzerá to, že pri dnešnej epizóde si mnohí povedia, že práve na toto čakali! 

Pred porotu sa postaví niekto zo štábu šou Česko Slovensko má talent. Stretnúť ste sa s týmto človekom už v našej relácii mohli, no možno ste nevedeli, že má talent. A dokonca nemá len jeden. Talentov má hneď niekoľko a všetky sa rozhodne predstaviť v dnešnej epizóde. Porotcov prekvapí, že sa takýto človek skrýval v zákulisí a doteraz nevyšiel pred nich ako finalista šou Česko Slovensko má talent. Finalistom síce tak úplne nebude, no porotu môže prekvapiť úplne iným spôsobom. Otázkou je, akým. Bude sa skôr smiať alebo plakať od dojatia? Sledujte dnešnú epizódu, ktorá bude plná nečakaných momentov!

Nenechajte si ujsť Česko Slovensko má talent dnes o 20:40 na JOJke!