Jasmina Alagič prezradila svoj recept na šťastie: Najdôležitejšie sú tieto tri veci!

Na sociálnych sieťach z nej v príspevkoch srší radosť a iné to nie je ani vtedy, keď ju stretnete osobne. Vždy, keď ju vidíte, tvár jej zdobí úsmev. Reč je o moderátorke Jasmine Alagič, ktorá je akoby chodiacou reklamou na šťastie. Ako ho však dosiahnuť aj vtedy, keď zažívame ťažšie chvíle? Toto je jej recept!

Moderátorka Jasmina Alagič sa pred časom objavila na krste knižnej novinky s názvom Talent z pera Jara Slávika. Porotca zo šou Česko Slovensko má talent si kolegyňu z projektu pozval ako krstnú mamu. Zaujímalo nás preto, o čom by bola jej kniha, ak by nejakú napísala. Jasmina mala jasnú odpoveď. "Moja kniha, ak niekedy v živote by bola, tak by bola presne taká, aká je moja existencia. Trošku divoká, ale s posolstvom, že nikto nám negarantuje zajtrajšok. Absolútne nejdem strácať čas, na to nemám čas. Chcem vo všetkom, čo život ponúka, dobré aj zlé, nájsť to dobré. Ja každý večer musím zaspávať šťastná. To je asi takou mojou drogou. Každému z nás sa dejú ťažšie veci, aj mne. Veď, veľa ľudí aj vie, čo všetko sa, napríklad, aj u nás deje. A nie vždy je to slnkom zaliate. Ale ja musím zaspávať s tým, že mám všetko zlé v sebe vyriešené. Vďaka je pre mňa najsilnejšia emócia. Takže, ja by som určite tú knihu písala o šťastí, o vďake a o uvedomovaní si všetkého, čo máme viac, ako o rozmýšľaní o tom, čo nám chýba," povedala moderátorka.

Ako to vyzeralo na krste knihy Jara Slávika? Pozrite si VIDEO:

​Jasmina pôsobí ako chodiaca reklama na šťastie, pretože vždy vyzerá spokojne, zdobí ju úsmev a zlé dni akoby ani nepoznala. Podľa jej slov je to však tak, že vždy ide len o náš prístup k situáciám. Aký je teda jej recept na šťastie? "Musíš sa poznať a musíš žiť v pravde. Ak poznáš samého seba, nebudeš nikdy v živote čakať na to, aby ti šťastie do života priniesol niekto iný. Pretože si sám svojím vládcom, nazvime to. Ak poznáš samého seba, nepotrebuješ sa obklopovať ľuďmi, ktorí ti urobia program. Zoberú ťa niekde, kde ti bude dobre, pretože ty vieš, kam máš ísť, kde sa cítiš dobre. A vieš sa o to šťastie ďalej deliť. Nezabúdať rozmýšľať nad všetkým, čo máme a naozaj mať obrovskú vďaku. Dôležité sú maličkosti. My už máme všetci väčšie a väčšie sny, ale netreba zabúdať na všetko, čo máme, na všetko čo sme kedy mali a vďaka čomu sme dnes tam, kde sme. Pokora," dodala s úsmevom.