Jasmina Alagič prehovorila o začiatkoch v Talente: Za TOTO vďačí Jarovi Slávikovi!

Moderátorka Jasmina Alagič sa stala súčasťou šou Česko Slovensko má talent v 9. sérii. Ako priznala, do projektu vstupovala s veľkými obavami. Na tie však veľmi rýchlo zabudla a to práve vďaka Jarovi Slávikovi. Prečo?

V 9. sérii šou Česko Slovensko má talent nastala zmena na moderátorskom poste a vedľa Davida Gránského sa po novom postavila Jasmina Alagič. Na slávnostnom krste knihy Jara Slávika s názvom Talent priznala, že pred vstupom do šou mala veľké obavy. Tie sa rozplynuli, keď jej práve Jaro Slávik napísal správu, v ktorej ju privítal v tíme. "Priznám sa, že v tom čase by ma potešila správa od kohokoľvek. Bolo to pre mňa niečo úplne nové a s ľuďmi, s ktorými som sa vôbec nepoznala. Tú Jarovu správu som možno o to intenzívnejšie prežívala, že Jara máme všetci v našich mysliach považovaného za kata. Je tam prirodzene možno väčší rešpekt, ktorý sa trošku šúcha so strachom. Preto to bolo pre mňa také úžasné. Že, keď už tento človek, z ktorého som mala najväčšie bobky, ma takto vrúcne privítal, tak som vedela, že už bude iba dobre. A tak aj naozaj bolo," povedala Jasmina pre joj.sk.

Ako to vyzeralo na krste knihy Jara Slávika? Pozrite si VIDEO:

​S Jarom si okamžite sadli a stali sa z nich naozaj dobrí kamaráti. Niet preto divu, že sa aj stala krstnou mamou jeho knižky. "Jaro je absolútne prívetivý. To ako ma privítal, z toho mi padla sánka. Vôbec mi nemusel napísať. Mohli sme sa zoznámiť, keď som nastúpila. Ale dal si tú námahu, našiel si moje číslo...ja milujem ľudí s veľkým srdcom a Jaro je určite jedným z takých ľudí," nadchýnala sa moderátorka.


Máš talent a chceš zažiť atmosféru Talentu? Tak neváhaj a ešte dnes sa prihlás do 12. ročníka šou Česko Slovensko má talent!


Prihlásiť sa môžete TU. Stačí vyplniť dotazník a ukázať, čo viete!
Ukážte nám svoj TALENT  aj VY!