Po ťažkom osude rodiny Marta Jandová zmenila pohľad na svet: TAKTO by mal život brať každý!

Cez víkend oslávila v kruhu najbližších svoje životné jubileum. 50-tku by ste rozhodne sympatickej Marte Jandovej neuhádli. Napriek tomu, že z veku nemala strach, niečo v živote ju stále ťaží!

Vždy pozitívne naladená Marta je slniečkom pre tvorcov šou Česko Slovensko má talent. Po peripetiách, ktorými si jej rodina prešla sa rozhodla na život pozerať inak. Dobre vie, že sa náš život môže razom obrátiť. Zažila to, keď v sedemnástich prišla o mamu kvôli rakovine a neskôr aj o brata, ktorý zomrel na rovnakú chorobu o desať rokov na to. "Občas si hovorím, aké by to bolo. Že by mama bola super babička. Manžel tiež nemá mamu, ale hovorili sme si, že by si rozumeli. A to je práve ten život, práve preto je blbosť stále bilancovať, dôležité je byť šťastný alebo pre to niečo robiť," prezradila pre český Blesk v rozhovore. 

Aj keď to okrúhle číslo jej nie je príjemné a radšej by oslavovala okrúhliny o poznanie nižšie. Nebilancuje, nepremýšľa, čo by mohlo byť v živote inak. "Ja som absolútna optimistka. Neznášam byť smutná. Vyplačem sa, potom sa možno trochu poľutujem. Poviem si, ako ma opustila mama, ako umrel brat, že ma opustil chlap. Ale to je už dávno. Nie je potrebné sa v tom utápať a neustále sa motať okolo," prezradila svoj návod na šťastný život českému denníku!

Chcete nám ukázať svoj talent? Prihláste sa do šou Česko Slovensko má talent ešte dnes!