Nechutná závisť vlastnej sestry: Jana sa nevie vyrovnať s Luciinou krásou!

Po Ronaldových slovách uznania kypí v Jane žlč.

Dve sestry v seriáli Dedičstvo! Jedna taký obyčajný priemer, druhá bývalá vyhlásená dedinská kráska. Lucii nikdy extra na vizáži nezáležalo, Jana mala zase záľubu v „šminkách“. Keď ale Luciu zobrala na chvíľu do parády Júlia, všetko sa zmenilo. A Jana dokonca závidí obdivné pohľady, ktoré ľudia venujú jej sestre.

Jana sa však musí prekonávať, aby zložila poklonu Lucii. „Je to o dosť lepšie,“ vytlačí zo seba len so sebazaprením. Hneď si však nájde aj dôvod, ako si rypnúť. „Odkiaľ máš toľko šminiek,“ pokúša sa znemožniť Luciu. Úsmev jej ale zamrzne, keď sa dozvie, že jej šminky zostali nepoškodené. Tie, ktoré použila Lucia, totiž patria Júlii.

Luciu však Janine správanie sa nerozhodí. Do väčších rozpakov ju dostane  Ronaldo, ktorý sa objaví v podniku. „Ale že aká cica, normálne by som ťa nespoznal,“ vyjadruje svoj obdiv. Nový Lucii výzor vzbudzuje u Ronalda vášeň. Luciine oči sú podľa neho sexi a pery na zahryznutie. „Ty nepreháňaj, veď je len trochu namaľovaná,“ snaží sa Jana schladiť Ronaldove hormóny.

Našiel si Ronaldo nový objekt záujmu a vrhne sa na Luciu? Sledujte Dedičstvo dnes o 21.40 hod. na JOJke!