Sanitkár Martin z Dedičstva: Nebudem klamať, o ženy nemám núdzu!

Fanúšičky si musia nechať zájsť chuť. Už štyri roky randí s Miss!

Sanitkár Martin vymenil Romanu za Janu. Od úprimnej a zamilovanej slečny vkĺzol do náručia dedinskej „sexice“. Romana rozchod oplakala, Jana však nie je Martinovej mame po chuti. V seriáli Dedičstvo sa ženy o neho doslova bijú.  Marcel Klíma, ktorý stvárňuje postavu milujúceho syna priznal, že núdzu o ženy nemá ani v reálnom živote. Všetky, ktoré si robia na neho zálusk, si však musia nechať zájsť chuť!

Rodený Záhorák, pre ktorého nie je Dedičstvo prvou skúsenosťou s kamerami, je šťastne zadaný. „Mám dlhodobejší vzťah, mám štyri roky priateľku,“ sklamal všetky svoje fanúšičky. Po jeho boku stojí krásna Silvia Kimličková, finalistka Miss Slovensko 2012. Martin si už zahral aj v krimi – seriáli Prvé oddelenie.

Martin si svoju lásku chráni ako oko v hlave. Uvedomuje si, že jeho lásku mu môže mnoho mužov závidieť. Priznal, že patrí medzi tých, ktorí žiarlia. „Nerobím nejaké veľké scény. Ale partnerka musí zistiť, že mi na nej záleží,“ objasnil svoje konanie. Silviu podľa Martina tiež žiarlivosť neobišla. Všetko to má na svedomí práve Dedičstvo. „Zo začiatku jej to trošku vadilo, že mám kontakt aj s inými ženami. Ale trvalo to iba chvíľku. Už chápe, že to nie je z mojej vôle!“