Sledujte, čo sa odohralo v Dedičstve: Odhalili klebetnice Lydkinu neveru?

Podarilo sa dedinčankám zrealizovať plán a odhaliť Lydkin románik s Ronaldom pred jej manželom?

Vo Veľkom Petrovci sa všetko akosi zamotáva. Júlia si pobalila všetky veci a chce sa nenápadne vypariť zo starostovho domu aj z Veľkého Petrovca. Nemá pre ňu zmysel, aby ostávala, pretože Andrej ju opäť sklamal a ani pri svojej obhajobe neuspela. Prekvapila ju však Lucia, ktorá ju prehovára, aby neodchádzala a obe šli ešte na kávu. Tam ju presvedčila, aby boj o majetok dala na súd. Starosta si to však pokazil a Júlia skonštatuje, že už je iba jeho nájomníčka.

Na Lydku, ktorá podvádza svojho manžela Tóna, miestne klebetnice vymysleli „pascu“. Chcú ju usvedčiť z nevery a ochrániť tak dedinu pred absolútnym morálnym úpadkom! A tak sa rozhodnú, že sa vkradnú do šatní futbalistov, nájdu v skrinke Ronaldov mobil a pošlú Lydke sms-ku s návrhom na schôdzku. Všetko sa však skomplikuje, pretože mladí muži sa zo spŕch vrátia o niečo skôr, než stihnú čokoľvek urobiť. A dámy ostanú v rozpakoch, pretože sú teraz na posmech za to, že chceli „šmírovať“  nahých fešákov...

Kristína prichystala Danovi prekvapenie – piknik na mieste, kde sa prvý raz pobozkali. Marcela prezradila Rudovi, že Dano má niečo s Kristínou. Dano pred otcom napokon prizná, že má Kristínu rád, no ten ich doposiaľ utajovaný vzťah neschvaľuje. Marcela preto provokuje Kristínu tým, že jej povie, že medzi ňou a Danom niečo bolo. Dano ju však napokon presvedčí, že to nie je pravda a udobria sa.

Pozrite si celú jedenástu časť vášho obľúbeného seriálu Dedičstvo v našom archíve!