V Dedičstve sa všetko zamotáva: Príde Lydka na tajné stretnutie?

Klebetniciam sa tentoraz podarí odlákať Ronaldovu pozornosť, zmocniť mobilu a poslať Lydke správu.

Ženám sa naposledy Lydku z nevery usvedčiť nepodarilo. Nenechajú sa však odradiť a svoj plán sa rozhodnú dotiahnuť do konca. Júlia, ktorá naposledy takmer ušla z Veľkého Petrovca, síce ostala, no záležitosti okolo zdedených pozemkov sa stále komplikujú. Andrej Júliu nechce stratiť, aj preto prichystá veľké prekvapenie. Podarí sa mu Júliu obmäkčiť?

Ani Kristína s Danom nemajú práve najružovejšie obdobie. Ich vzťah sa „prevalil“, a to sa nepáči najmä otcovi. Kristína ide za Danom a spýta sa ho, či by bol ochotný sa pre ňu všetkého vzdať. Dano mlčí a Kristína utečie. Kým sa Dano spamätá, Kristína odchádza.

Akcia na usvedčenie Lydky, ktorá manžela Tóna podvádza so záletným futbalistom Ronaldom, sa naposledy ženám z Veľkého Petrovca nepodarila. Do šatne futbalistov sa síce dostali, no sms-ku sa im z Ronaldovho mobilu napísať nepodarilo. „Načapali“ ich tam nahí chlapi a bola z toho poriadna fraška. Ani to ich však neodradilo a vo svojom pláne pokračujú. Helenka vytiahne Ronalda okopávať záhradu. Ostatné ženy sa zatiaľ vkradnú do jeho izby, nájdu mobil a napíšu romantickú sms-ku Lydke. Dohodnú tajné stretnutie v lesíku o šiestej večer. Príde Lydka a bude musieť čeliť oprávneným obvineniam z nevery?

Aj to sa dozviete, keď si dnes večer o 22:40 pozriete dvanástu časť vášho obľúbeného slovenského seriálu Dedičstvo.

Vianoce na joj.sk - vtipné a drsné

Chcete si aj vy zaspomínať na vianočný alebo silvestrovský program TV JOJ? Tak sa spolu s nami zabavte na silvestrovskej epizóde Mafstory z roku 2007, kde Ali chce zaviesť mierumilovnejšie praktiky pri vymáhaní dlhov... Veď, keď už sú tie vtipné a drsné Vianoce... Nezabudnite, že všetky sviatočné epizódy nájdete v našom archíve!