Chudák Tóno z Dedičstva! Lydka ho sexom úplne zničí!

Skrýva sa pred vlastnou ženou!

Vzťah Lydky a jej manžela Tóna sa v Dedičstve čoraz viac zamotáva. Lydka je romantická žena, ktorá túži po pozornosti, šťastí a láske po boku svojho manžela. Jej najväčšou túžbou je splodiť s Tónom potomka. Keďže sa jej nedostávalo to, po čom túžila, spríjemnila si čas úletom s mladým sukničkárom Ronaldom. Zažije s ním vášnivé chvíle, ktoré už vyprchali v manželstve s Tónom. Útek zo stereotypu jej ale nestačí, chce mať fungujúci vzťah a splniť si aj sexuálne túžby. Lydka si spomedzi Tóna a Ronalda vyberá svojho manžela a trápi ho neprestajnou túžbou po sexe.

Tóno vidí, že za ním prichádza Lydka na družstvo a skrýva sa do slamy, aby ho nenašla. Bojí sa totiž, že bude zase chcieť sex. Jeho kolegovia na družstve ho pred Lydkou kryjú. Tóno im potom situáciu medzi ním a manželkou vysvetlí: „Máme problémy v sexe. Ona to chce v jednom kuse a ja som z toho už úplne vyšťavený!“

Lydka aj Tóno sa zúčastnia spovede. Lydka sa farárovi prizná k nevere s Ronaldom a Tóno sa sťažuje, že ho žena v posteli uháňa. On predsa nie je plemenný býk! Ako bude ich spovede hodnotiť farár?! To a ešte viac sa dozviete už dnes o 22:15 vo vašom seriáli Dedičstvo!