Nymfomanka Lydka: Prečo stratila chuť na sex?

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Lydka odmieta sex, Tóno je zúfalý!

TónoLydka majú veľmi netradičné manželstvo. Lydka túži po dieťati tak veľmi, že je schopná splodiť ho s kýmkoľvek. Obeťou jej vábenia sa stal aj sukničkár Ronaldo, ktorý nepohrdne príležitosťou zviesť každú povoľnejšiu ženu v Petrovci. Lydka sa pri Ronaldovi, na rozdiel od svojho manžela Tóna, konečne cítila ako milovaná žena. Tóno totiž vždy odmietal sex, sťažoval sa na únavu a jeho výkon v posteli bol vždy taký krátky, že Lydke ani nestihol vychladnúť čaj.

Všetko je však zrazu inak. Tóno sa v noci túli k Lydke a „romanticky“ jej vyznáva lásku, aby ju dostal tam, kam chce: „No čo Lyduš, myslíš na dobrú sexovačku?“  Lydka, ale tentokrát myslí na niečo úplne iné: „Rozmýšľala som, čo zajtra uvarím. Fakt som rozmýšľala, či zajtra ráno skočím k mäsiarovi.“

Tóno je šokovaný, že počas sexu jeho žena myslí na mäsiara a sľubuje jej vášnivé chvíle: „Tak ťa unavím, že na celého mäsiara zabudneš“ sľubuje jej Tóno. Lydka ho ale odmietne: „Nie chcem spať! Aj tak neovulujem, tak to nemá význam.“ Karta sa teda v Dedičstve obrátila! Lydka, ktorá bola posadnutá sexom ho teraz odmieta a z chudáčika Tóna sa stal nadržaný samec.

Nenechajte si ujsť ďalšie komické momenty zo seriálu Dedičtvo už dnes o 22:30 na JOJKe!

Nevideli ste predchádzajúcu časť seriálu Dedičstvo? Pozrite si ju v našom ARCHÍVE

Čítajte viac:

Kolaps v Dedičstve: Ronalda uštvali sexom tri ženy v jeden deň!

Neverná Lydka sa vrhá na svojho muža: Chcem sa ti podrobiť!

Dedičstvo: Tóno je majster "rýchloviek"!