V tomto hoteli by ste chceli bývať, ale nie pracovať: O čom bude nový seriál Delukse?

Exkluzívne prostredie hotela, celebritní hostia a vynikajúci personál sú zárukou úspešného fungovania hotela Danubia Queen, v ktorom sa seriál Delukse odohráva. Tešiť sa môžete na skvelé herecké obsadenie a mnoho humoru.

Na obrazovky televízie JOJ prichádza nový komediálny seriál Delukse. Diváci môžu nazrieť za dvere luxusného hotela, v ktorom by zaručene chceli bývať, ale nie v ňom pracovať. Päťhviezdičkový hotel Danubia Queen majú pod palcom riaditeľka Adela a manažér Daniel. Obaja sú profesionáli na svojom mieste a prevádzku zvládajú dokonale. Teda až do okamihu, keď hotel zmení vlastníka. Nový majiteľ je absolútne presvedčený, že s budovou získal aj najhorší personál na svete a vyhlási, že pri najmenšom probléme budú všetci vyhodení a nahradení ozajstnými profíkmi. Na prvý pohľad sa nie je čoho báť. To by však za hlavným pultom nemohol sedieť ten najpopletenejší recepčný Viktor, šéfkuchárom by nemohol byť najcholerickejší michelinský maniak a riaditeľka hotela by nesmela čeliť náletom chorobne žiarivého manžela Róberta. Ako to už v bláznivej komédii býva, v každej epizóde sa v hoteli ubytuje niekto, kto hotelový personál poriadne preskúša. Napríklad indický kráľ, ktorý okamžite po príchode záhadne zmizne, či mladý boháč, do ktorého sa beznádejne zamiluje servírka Lily.

Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a zaujímavé zákutia butikového hotela sú zárukou kvality tohto vynikajúceho seriálu. ,,Do komédie tohto typu by mali byť obsadení najlepší herci. V hlavných postavách uvidíme Ivana Vojteka, Zuzanu Fialovú, Ňusiho Bártu a celý seriál je postavený na hereckom umení," prezradil režisér. Pripravte si bránice, pretože sa určite poriadne zasmejete.

Sledujte nový komediálny seriál Delukse od 4.septembra na JOJke!