Zo syna Zuzany Fialovej vyrástol poriadny fešák: Podobá sa na svoju mamu?

Obľúbená herečka si momentálne užíva voľné dni a venuje sa svojím koníčkom. Jej syn Dávid je už vysokoškolák pôsobiaci v Prahe, takže so Zuzanou nebýva a ona má viac času pre seba.

​Zuzana Fialová hrá v seriáli Delukse jednu z hlavných postáv, ktorou je riaditeľka hotela Adela Grácová. Adela berie svoju prácu príliš vážne a stáva sa z nej workoholička a perfekcionalistka. Vo vypätých situáciách podlieha záchvatom paniky, ktoré ju paralizujú. ,,Je to roztržitá, férová riaditeľka, ktorá chce svojím zamestnancom len to najlepšie. Stojí medzi nimi a majiteľom, ktorý má nezmyselné požiadavky, z čoho je vždy v strese," prezradila Fialová.

​Zuzanu sme stretli aj na tlačovke našej televízie, kde žiarila šťastím a úsmevy rozdávala na všetky strany. Herečka si momentálne užíva voľné dni, kedy sa už nemusí starať o svojho syna a môže sa venovať svojim záľubám. Dávid má dvadsaťdva rokov a už s ňou nebýva, pretože študuje ekonómiu v Prahe. Z tínedžera vyrástol poriadny fešák, ktorý robí svojej mame obrovskú radosť

syn Zuzany Fialovej Zdroj: instagram Z.F.

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!