Dominike Kavaschovej rastie poriadna konkurencia: Pozrite, aká sexica je jej sestra!

Šarm zdedili do vienka obidve rovnako. Dominika a jej sestra sú nádherné ženy, ktoré majú charizmu na rozdávanie. Nečudo, že sa za nimi nejeden muž na ulici otočí.

​Dominika Kavaschová patrí medzi najpríťažlivejšie herečky v slovenskom šoubiznise. Pôvab a charizmu jej môže každá žena len závidieť. Dominika je úspešná na divadelných doskách, ale aj pred televíznymi kamerami. Určite si ju pamätáte ako Janku Bajanku zo seriálu Vlci či šialenú mamičku v seriáli Prázdniny. Už zajtra večer zahviezdi v seriáli Delukse ako charizmatická milenka. 

​Dominika si voľný čas veľmi váži a snaží sa ho tráviť hlavne so svojou rodinou a priateľmi. Rodená východniarka má o rok mladšiu sestru, ktorá je pre ňu najbližším človekom. Obidve sú si veľmi podobné a krásu do vienka zdedili rovnakoKavaschová na sociálnej sieti pridáva mnoho fotografií z rodinných osláv či zo spoločných dovoleniek. Dominiku a jej sestru rodičia odmalička podporovali v umení a kultúre, pretože jej otec je muzikant a mama chcela byť vždy herečkou.

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!