Na Holzmannke panuje pokoj, nebude však trvať dlho: Čo naruší šťastie našich hrdinov?

Pozrite si prvé minúty druhej série!

Na statku Holzmannka panuje pokoj. Adam s Hanou si užívajú jeden druhého. Albert s Terezou si vynahradzujú stratené roky. Láska kvitne doslova na každom rohu. Mery so Šušom sa musia stretávať tajne a Džonovia majú z ich „nenápadnosti“ ohromnú zábavu. Pri pokuse o spoločnú chvíľku osamote sa však Šušo zraní, ani to mu ale nezabráni v tom, aby si plnil partnerské povinnosti.

Naopak trápenie zažívajú Danka a Simona. Každá má na to svoje dôvodu. Danka má s rastúcim bruškom pred Biankou výčitky, chce ju uchrániť pred pravdou a Bianka sa teší na narodenie bábätka, lebo vždy chcela sestričku. Netuší však, že to bude jej biologická sestra. Simonu trápi, že jej dcéra navštevuje bývalú Karolovu milenku. Ešte stále sa nedokáže vyrovnať s Dankiným tehotenstvom, pomstí sa jej prostredníctvom Imra.

Pokoj na Holzmannke však veľmi rýchlo skomplikuje nová dráma – na statok sa vracia Osvald, ktorý mal skončiť za mrežami za činy, ktoré spáchal. Ako sa dostal z väzenia? Okrem toho v lesoch pri statku objavia zraneného koňa, ktorý je na tom veľmi zle. Začína sa záchranná akcia. Sledujte prvú epizódu druhej série Divokých koní dnes o 20:30 na JOJke, my vám ponúkame prvé minúty ako malú ochutnávku!