Divoké kone - hana a adam 2. séria

Hana dostáva zlé správy: Čo sa stalo s Adamom?

Let s Rasťom nedopadne dobre.

AdamHanou sú síce beznádejne rozídení, no mladý Závodský nedokáže na krásnu kaskadérku zabudnúť. Aj to bolo dôvodom prerušenia romance s herečkou Miriam. Chce sa však pohnúť ďalej a momentálne vidí jediné riešenie v odchode z Holzmannky a návrat do Berlína. Podľa hesla – čo oko nevidí, to srdce nebolí.

Hana zvláda posledné prekážky v nakrúcaní rozprávky s režisérom Vrbom, no aj napriek tomu, že sa jej podarí preskočiť dračiu bránu, nie je celkom spokojná. Na párty po nakrúcaní ju vyhľadá Miriam a dohovára jej, aby dala Adamovi šancu. To však Hana dostáva zlé správy. Adam si šiel zalietať s Rasťom, aby si vyčistil hlavu, ale niečo nie je v poriadku...

Miško s Biankou vymýšľajú, ako dať Mery a Šuša zas dokopy. S Imrovou pomocou vymyslia tajný plán. Riešením by mohla byť spoločná dovolenka. len treba oboch účastníkov presvedčiť. Miško presviedča Šuša, že by mali ísť na dovolenku. Imro s Dankou sa Mery ani nepýtajú a zájazd jej kúpia. Filip nájde vo vile Karola, ako sa hrabe v Simoniných papieroch. Konečne povie Simone, že Karol je späť na scéne. Simona vyhľadá Karola, chce vedieť, prečo sa vrátil. Simona chce poznať Dubáňovu minulosť, on má však problém hovoriť o sebe.

Sledujte Divoké kone v dvoch epizódach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!