Láska Marka a Ivany je ako z červenej knižnice: Takýto príbeh napíše naozaj len život!

Boj o Dom snov sa z Veľkého Grobu presúva na opačný koniec Slovenska a to do obce Veľká Ida v okrese Košice-okolie. Pri stavbe základov sa proti sebe postavia opäť dva sympatické páry, a to Marko s Ivanou a Nataša s Marošom. Nuž, a príbeh lásky prvého páru je doslova ako zo ženského románu!

Východniari Marko a Ivana žijú v harmonickom vzťahu takmer šesť rokov, no poznajú sa už odmalička. Dokonca sa dá povedať, že spolu prakticky vyrastali. Celý náš vzťah je paradox, lebo naše mamky boli najlepšie kamarátky na strednej škole, takže my sa poznáme od detstva aj medzi rodinami. O to je to príjemnejšie, že sa navzájom už poznáme,“ vysvetlil Marko. Ich rodiny sa stretávali a deti sa spolu kamarátili.

Keď však začali rásť, ich kontakty sa prerušili. Dôvodom bolo paradoxne práve to, že sa medzi nimi niečo začalo rodiť. „To bolo kvôli mne. To bolo tak, že ja som Ivanu často volal von a chcel som, aby so mnou šla na rande. Potom, keď už k tomu rande malo prísť, som sa vždy na niečo vyhovoril, že nejdem. Proste som to zrušil. Potom na to Ivana dostala nervy a kontakt sme prerušili,“ zaspomínal si zaľubený mladý muž. Osud ich cesty však opäť spojil na strednej škole. Obaja si totiž vybrali rovnakú školu a na chodbách sa znovu stretávali. Tínedžeri ale medzičasom trochu dozreli a už sa vzájomnej láske nevedeli ubrániť.Ja už, keď som ju prvýkrát videl, som si hovoril, že Bože, ja s ňou raz musím byť. A podarilo sa. Tie cesty sa nejak spojili,“ zhodnotil Marko. V šou Dom snov vidia príležitosť na ďalší posun svojho vzťahu a tak budú určite bojovať zo všetkých síl, aby postúpili do finále. Podarí sa im to?

Dom snov - Ivana a Marko Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou Dom snov z Veľkej Idy už v stredu po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov