Vo finále Domu snov pôjde do tuhého: Nataša obvinila Alžbetu z čiernej mágie!

O vlastné bývanie zabojujú už dnes večer Nataša s Marošom a Alžbeta s Johnom. Dámy ale pár hodín pred záverečnou súťažou otvoria veľmi zvláštnu tému a tou je mágia!

Boj o kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom v obci Veľká Ida v okrese Košice-okolie v šou Dom snov sa blíži ku koncu a s tým súvisí aj poriadne napätie. To sa u Nataše prejavilo nepríjemným snom, ktorý mala deň pred finále. Snívalo sa mi, že ten dom horel. Volala som mame a ona povedala, že utekaj. Hnusný to bol sen…,“ povedala pri stole. Súperka Alžbeta sa ponúkla, že jej môže tento sen vyložiť, keďže sa tomu venuje. Jej odpoveď ale Natašu rozhodne nepotešila. To znamená to, že prehráte. Čo ti mám povedať? Ten dom zhorel v tvojom sne,“ povedala s kamennou tvárou.

Nataša si jej slová vysvetlila po svojom a nepriamo ju obvinila z toho, že sa ju pokúšala urieknuť.Ja som v šoku teraz. Že tlmočí sny...Ja som sa za celý život nestretla s takými ľuďmi. Ja sa bojím, že ona nielen sny tlmočí, ale ešte niečo robí…ja som si istá, že robí niečo,“ povedala partnerovi Marošovi. Alžbetine slová jej nedali pokoj a aj počas príprav na svadbu to neustále riešila.Bojím sa svojej súperky kvôli tomu, že verím na mágiu. Bála som sa, že ma uriekne, nepopraje mi alebo ešte niečo horšie,“ zhodnotila Nataša. Príde na Alžbetine slová a naozaj Nataša s Marošom prehrajú?

Sledujte finále šou Domu snov z Veľkej Idy už dnes o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov