Pozrite si prvé PROMO na nový seriál: Dr. Ema štartuje už v septembri!

Predstavujeme vám Soňu Norisovú ako doktorku Emu.

Televízia JOJ si pre vás na jesennú sezónu pripravila nový rodinný seriál, ktorý budeme vysielať raz do týždňa už od septembra. Dr. Ema je matka, dcéra a partnerka, no predovšetkým je to profesionálna psychologička, ktorá pomáha svojím pacientom prekonať ich menšie či väčšie problémy vo vzťahoch. „Ak chcete vedieť všetko o ženách, mužoch a ich vzťahoch, nájdete v novom seriáli televízie JOJ,“ prezrádza predstaviteľka hlavnej hrdinky, Soňa Norisová, v prvej upútavke na seriál a odhaľuje tak hlavnú podstatu projektu. Popri nej v seriáli zažiari aj známa herečka Zuzana Krónerová ako jej matka a mladučká Natália Germániová ako dcéra.

Doktorku Emu Liškovú navštevuje mnoho klientov. Poznajú ju nielen ako skvelú psychologičku, ale aj ako autorku článkov v známom ženskom časopise, v ktorom ozrejmuje vzťahy cez ženský pohľad na vec. Klienti prichádzajú za Emou riešiť svoje problémy týkajúce sa rodiny, vzťahov, starostí s dospievajúcimi deťmi, jednoducho so všetkým, s čím sa môže stretnúť každý z nás.

V seriáli budeme sledovať aj Emin súkromný život, ktorý vôbec nie je jednoduchý. Tak, ako dokáže pomôcť ostatným, o záchranu svojho vzťahu musí krvopotne bojovať. S doktorkou Emou sa budete na obrazovkách JOJky stretávať už od septembra. Sledujte našu oficiálnu stránku pre viac informácii, už čoskoro vám predstavíme aj ostatné postavy seriálu. Pozrite si prvú z trojice upútaviek, ktoré sme vám predstavili aj vo vysielaní v stredu po Veľkých novinách.

Pozrite si VIDEO z nakrúcania upútavky!