Pozrite si scény z prvej časti seriálu Duch: TIETO Akčné zábery vás neodtrhnú od obrazovky!

Prvá časť Ducha odštartuje poriadne akčne. Prestrelka polície s mafiou prinesie obete aj postrelených. Medzi nimi bude aj Emil, ktorý sa po incidente ocitne v nemocnici, tam ho príde navštíviť Darko, a tak skoro neodíde!

Seriál Duch nie je len pre milovníkov kriminálok, ale aj akčného žánru. Už prvá časť odštartuje vo veľkom. Nebude chýbať prestrelka mafie s políciou. Tá prinesie niekoľko obetí a zranených. V nemocnici po postrelení skončí Emil, policajný analytik, ktorý je prvýkrát v teréne. Pomocou počítača zistil o Darkovi všetky potrebné informácie, má ho naštudované od hlavy po päty. Možno z tohto dôvodu Darko príde za ním. Polícia ani on samotný však zatiaľ nevie, kde mafiánsky boss zmizol. Pracovať budú s niekoľkými teóriami. Jednu z nich môže objasniť aj Emil! 

Polícia bude v radoch svojich ľudí hľadať krysu. Človek, ktorý predával informácii mafii môže byť ktokoľvek. Simona podozrieva práve Emila, ktorý vie viac, než vie celé oddelenie dokopy, a to je len obyčajný analytik. Celý ten čas však sedí v nemocnici, odkiaľ teda berie informácie? Sledujte dnes prvú časť Ducha na JOJke a dozviete sa!  

Seriál DUCH štartuje dnes o 20:40 na JOJke! 

Tagy: Duch