Dozvieme sa, kto je za smrťou Darka? Simona Emilovi napichne mobil, ten bojuje o život!

Odhalenie Darkovho vraha vôbec nebude ľahkou úlohou. Pri pátraní sa Emil dostane do nebezpečnej situácie. Zapletie sa s Darkovou partiou, ktorá bude mať dosť toho, že ich sleduje!

Simona hľadá dôkaz, ktorý by mohla predhodiť šéfovi oddelenia, aby konečne dolapila Darka. Stále si totiž myslí, že jej kolega pracuje pre "Darkových" ľudí a aj po jeho smrti im dohadzuje informácie. Keď konečne nájde dôkaz, ktorý im bude stačiť, napichne mu mobil. "Simona, ja viem, čo si o mne myslíš, nemám ti to ako dokázať, ale nie som krysa," zaskočí slovami Emil Simonu. Pri počúvaní telefonátov však narazí na Emilov únos v priamo prenose. Toho zatiahnu do dodávky a vezmú do opusteného skladu, ktorý nie je záhadným miestom na mape. Polícia vie presne, kde ho má hľadať. Pred zbitým Emilom drží zbraň jeden z mafiánov. Polícia nemá veľa času, aby kolegu našla!

Podarí sa Darkovi nájsť svojho vraha a odísť v pokoji na druhý svet? Vyzerá, že jemu jasné, kto to mohol spraviť. Bývalý parťák, ktorý by chcel stáť na čele Darkovej tlupy je jasnou voľbou. Darkovi to konečne všetko do seba zapadne. Jedine, ak by nie. Čo, ak za smrťou mafiánskeho bossa nebol žiadny z "kolegov". Kto si mohol priať jeho smrť najväčšmi? Dnešná epizóda konečne prinesie meno! 

Zdroj: TV JOJ

 Sledujte finále Ducha dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Duch