Predstavujeme vám ďalšiu postavu z Dvojičiek: Kto si zahrá Mórovej dcéru?

Roztomilé dievčatko si určite obľúbite.

Detskí herci sú v každom seriáli osviežujúcou zložkou hereckého obsadenia. Spontánnosť, energickosť a detská úprimnosť sú totiž vlastnosti, ktoré sa často postarajú o mimoriadne vtipné a neočakávané situácie. Obzvlášť v komediálnych seriáloch majú deti svoje stabilné miesto. Inak to nebude ani v novom komediálnom seriáli Dvojičky, ktorý pochádza z pera scenáristu Andyho Krausa. Už na jeseň sa do vašich obývačiek dostane poriadna dávka zábavy, čoho zárukou je aj hviezdne herecké obsadenie. Hlavné postavy si zahrajú skúsení profesionáli Diana Mórová, Sveťo Malachovský a Zuzana Porubjaková. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na detskú postavu.

Zuzka je dynamické školopovinné dievča, ktoré žije so svojimi rodičmi na dedine. Príroda, veľká záhrada a množstvo energie jej umožňujú neustále sa hýbať skákať a poriadne vystrájať. Práve preto si tvorcovia seriálu museli na kastingu na detskú herečku vybrať dievča, ktoré nebude len dobre hrať, ale aj mať nevyčerpateľnú energiu. Všetky podmienky na výber splnila Maruška Čubová.

Ide o dcéru obľúbenej herečky Zuzky Vačkovej. „Najviac zasvietila na tom kastingu. My sme mali taký spojený kasting, lebo pripravujeme ešte jeden projekt, kde potrebujeme detskú postavu. Takže sme potrebovali vybrať dve herečky. Dokopy prišlo asi 20 detí a bol som milo prekvapený. Skôr som sa obával, že budeme takí, že dobre, tak túto zoberme, táto bola najlepšia. Ale mali sme štyri alebo päť dievčat, kde sme mali ten komfort, že sme si mohli typovo vybrať. Tak sme vybrali Marušku. Aj kvôli tomu, že ona je vo svojom súkromí veľmi podobná tou dynamikou a živelnosťou tej postave, ktorú má hrať,“ vysvetlil scenárista Andy Kraus.