Sveto Malachovsky

Dedinčan aj rozhýčkaný spevák: Maskéri z Dvojičiek sa na Malachovskom vybláznili!

Obľúbený herec si v novom seriáli zahrá dvojrolu – jednovaječné dvojčatá.

Pamätáte si z detstva príbeh o mestskej myške a poľnej myške? Každá žila v úplne inom prostredí a obe boli zvyknuté na iný spôsob života. Mestská myš milovala ruch mesta, vďaka ktorému spoznala veci a dobroty, o akých sa iným ani len nesnívalo. Poľná myš žila v súlade s prírodou a užívala si pokoj, ktorý jej poskytovalo rozľahlé pole. Hoci ide len o rozprávku z ríše zvierat, svet ľudí sa od neho nemusí líšiť až tak, ako by sme si mysleli. Presvedčíte sa o tom už na jeseň v novom komediálnom seriáli Dvojičky, ktorý pre televíziu JOJ napísal scenárista Andy Kraus.

Hlavnými postavami sú jednovaječné dvojičky Adam a Šani, ktoré na prvý pohľad (možno aj na druhý) nespája nič iné len spoločná krv. Jeden žije na dedine v lone prírody, stará sa o zvieratá, manuálna práca mu nesmrdí a „panské móresy“ sú mu cudzie. Druhý si vychutnáva všetko, čo môže veľké mesto ponúknuť a popri tom sa živí ako operný spevák. Ústrednú dvojrolu stvárňuje obľúbený herec Sveťo Malachovský, ktorý sa divákom televízie JOJ zapísal do pamäti ako bláznivý robotník Imre zo seriálu Panelák. Svoje komediálne umenie však predviedol aj v skeč šou Haló.

Keďže sú Sveťove postavy v Dvojičkách úplne odlišné, bolo nutné prispôsobiť tomu jeho imidž. Už na prvý pohľad je však jasné, že tvorcovia sa v spolupráci s maskérmi na hercovi poriadne vybláznili. V úlohe dedinčana má na hlavu parochňu s ledabolo upravenými vlasmi, oblečené má šatstvo typické pre človeka pracujúceho na poli či v záhrade a na zuboch má prilepený zlatý zub. Ako mestský operný spevák má zas prilepené slušivé fúziky a obrovský syslí chrup či „poctivo vypestované“ bruško. Samotný herec berie obe seriálové podoby s veľkým nadhľadom a sám si z nich uťahuje.