Celosvetovo úspešný seriál Einstein štartuje na JOJke už dnes: Pozrite si prvé minúty!

Už dnes večer na obrazovkách JOJky odštartuje nový komediálno-kriminálny seriál Einstein, ktorý vznikol podľa nemeckej licencie. Príbeh o svojráznom prapravnukovi Alberta Einsteina bol predaný na viac ako sto televíznych trhov, pričom po celom svete bol mimoriadne úspešný. Navnaďte sa na večer a pozrite si úvodné minúty prvej časti!

Einstein je pôvodom nemecký seriál, ktorý je napísaný podľa rovnomenného filmu z roku 2015 a bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. Mimoriadny úspech zaznamenal okrem Nemecka aj v Španielsku či Portugalsku. Hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

Akčná komediálna kriminálka Einstein v réžii Martina Kazimíra má ambíciu osloviť širokú divácku skupinu tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie a komédiu. A to najmä cez hlavnú postavu, ktorú si divák zamiluje od prvej chvíle. V novinke okrem Juraja Loja, ktorý stvárňuje Filipa, účinkujú tiež Ivana Kubáčková, Richard Stanke, Dominika Richterová, Ady Hajdu, Peter Kadlečík, Lukáš Latinák, Monika Šagátová, Marián Miezga, Marko Igonda, Tobias Král, Lukáš Frlajs, Dávid Uzsák a mnohí ďalší.

​Sledujte nový seriál Einstein už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein