Pikantná scéna hneď v prvej časti: Aha, ako to seriálový Einstein rozbalil už v úvode!

V nedeľu večer na JOJke odštartoval nový komediálno-kriminálny seriál Einstein, ktorého hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig. Tomuto svojráznemu géniovi s neodolateľným šarmom ženy padajú k nohám, čo sme mohli vidieť hneď v prvej časti.

Filip Koenig je najmladší profesor na univerzite v Bratislave a do vienka dostal naozaj neuveriteľné schopnosti. Je to totiž skutočný génius, ktorý má doktorát z fyziky a filozofie i logické myslenie rýchlosti blesku. Problém však je, že ho prenasleduje dedičná choroba, ktorá mu dáva iba sedem rokov života. Trpí totiž dedičnou Huntingtonovou chorobou, ktorá vedie nevyhnutne k smrti. Predtým, obyčajne u ľudí vo veku 30 – 40 rokov, vedie k demencii. Strata geniálnych schopností je však pre Filipa rovnako zlá ako smrť. Aj preto sa zameral na výskum, pretože ten ho môže urobiť nesmrteľným.

Keďže nechce strácať svoj drahocenný čas, slová ako takt, empatia či spoločenské konvencie mu veľa nehovoria. Preto vždy všetko hovorí narovinu, bez škrupúľ a bez zbytočných "omáčok". Jeho inteligencia, vedomosti a absolútna úprimnosť sú spolu s jeho šarmom a vtipom doslova neodolateľnou kombináciou a tak niet divu, že ženy mu padajú k nohám. On to využíva na príležitostné známosti, pretože dlhodobé vzťahy nie sú nič pre neho. Vidieť sme to mohli hneď v prvej časti v pikantnej scéne, v ktorej si užíval so svojou študentkou. Pozrieť si ju môžete ešte raz vo videu HORE!


Sledujte seriál Einstein každú nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein