Spoznali ste ho? Svalnatého sexi potápača si v seriáli Einstein zahral bývalý moderátor!

Nedeľňajšia časť komediálno-kriminálneho seriálu Einstein určite potešila nejednu diváčku. V scéne pri jazere sa objavil sexi vyrysovaný svalovec, ktorý zaujal aj chladnú vyšetrovateľku Lenku. Spoznali ste, kto si ho zahral?

Vyšetrovateľka Lenka Vrabcová dostala v tretej časti seriálu Einstein poriadne zabrať. Popri vyšetrovaní prípadu spoznala sexi potápača, ktorý jej okamžite pomotal hlavu. Najmä jeho vysekané svalnaté telo, ktoré odhalil pri vyzliekaní potápačského neoprénu. Tento pohľad však určite potešil aj televízne diváčky, pretože predstaviteľ tohto potápača je naozaj pohľadný muž. A vôbec pritom nejde o neznámu tvár. Práve naopak.

Do tejto epizódnej postavy tvorcovia obsadili otužilca, trénera a mentálneho kouča Jána Bakalu. Diváci televízie JOJ si ho však môžu pamätať ako moderátora šoubiznisovej relácie Top Star, ktorú uvádzal niekoľko rokov. Moderátorskú stoličku ale po čase vymenil za fitness a trénerstvo, ktorým sa venuje naplno. Ako vyzeral, keď sa na JOJke pravidelne objavoval? Pozrite si galériu!

Sledujte komediálno-kriminálny seriál Einstein každú nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein