Na rúčkovú hru ho nedostanem

Pani Iveta tvrdí, že jej manžel je stará škola.

Kým Tonko s otcom zbierajú v lese žalude, pani Iveta sa rozhovorila o tom, čo sa deje v manželskej posteli. „Keď sa dá, tak ten sex máme. Ale na rúčkovú hru ho nedostanem. On je stará škola,“ zdôveruje sa pani v zrelom veku. Syna Tonka vraj pri rúčkových hrách ešte nevidela. Evidentne je slušne vychovaný, lebo podia svojej matky berie ohrad na rodičov. Gay ale podľa pani Ivety nie je: „Od malého chlapca bol len medzi dievčatami!“

Značne unavený Dodo medzitým prišiel od lekára domov. A pod vplyvom „kamošky- borovičky“ prezradí aj to, čo by nemal. Sice jeho matka je invalidná dôchodkyňa a oficiálne dostáva asi 300 eur mesačne, Dodo tvrdí, že je to viac. „Raz som prišiel domov a  počula som už len vzdychy. Voláva si s takým z Bratislavy,“ objasňuje zdroj príjmov svojej mamy trochu drzý syn.

Pani Iveta má jasnú predstavu, jako by malo vyzerať rande jej syna a ako si ho môže slečna získať. Ale má aj predstavu o tom, jako by sa mal správať muž. „Bitkou si žiadnu nezíska. Ale tá romantika musí byť,“ odporúča vlastne aj svojmu synovi.