Najlepšia polievka v Bez servítky? Ovácie na TÚTO netradičnú paradajkovú nemali konca!

Včera ste na JOJke v relácii Bez servítky mohli vidieť variť Soňu, ktorá je vegetariánkou. Do svojich receptov sa snaží dostať dávku exotiky aj nezvyčajné ingrediencie. Jej polievka zožala absolútny úspech!

Uplynulý týždeň sa v Bez servítky stretla partia mladých a podobne naladených ľudí. Minimálne, čo sa chutí týka, zhodli sa na tom, ktorá polievka im chutila úplne najviac. "Polievka z pečených paradajok s kokosovým mliekom," predstavila hosťom včera svoj prvý chod Soňa. Tí len nechápavo krútili hlavami, čo robí kokosové mlieko v takejto polievke. Netradičné dochucovadlo klasickej polievky možno nepoznáte, možno ste ho už skúšali v inej polievke. Po ochutnaní hostia nachvíľu onemeli z chuti, ktorá ich prekvapila. "Prepasírovaná, parmezán nastrúhaný, bazalka dochutená, nemám, čo vytknúť. Keď vstúpim do raja, toto si predstavujem, takto má chutí paradajková," zahrnul chválami súperku Milan.

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Nebol jediný. Ak nie ste fanúšikom kokosu, nemusíte sa báť jeho výraznej chuti. Ide však o verziu, ktorá poteší aj milovníkov netradičného a zároveň ľudí s neznášanlivosťou laktózy. "Táto polievka bola istota, vedela som, že trafím do čierneho," povedala včera po dojedení Soňa, ktorá hosťom spôsobila gastronomický zážitok. Hostia sa zhodli na tom, že šlo o najlepší prvý chod tohto týždňa. "Za takúto polievku by sa Taliani určite nehanbili," povedala Anči. "Chodím po reštauráciách, ale takúto som nikde nejedol," vyzerá, že najviac chutila Milanovi. Recept na tento skvost z relácie Bez servítky nájdete TU!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!