Farmar Anton

Farmár Anton nedá na svoje kone dopustiť: Zachránili mu život po ťažkom úraze!

Odvtedy sa stali neoddeliteľnou súčasťou jeho života.

Najstarším farmárom, ktorý si bude svoju potenciálnu partnerku vyberať v romantickej relácii Farmár hľadá ženu, je 57- ročný „sympaťák“ Anton z Gajár pri Malackách. Hoci teraz srší optimizmom, úsmevom a dobrou náladou, nebolo to vždy tak. V mladosti mal vážny úraz, ktorý mu mohol natrvalo poškodiť zdravie. Podarilo sa mu však stretnúť lekára, ktorý mu v otázke liečenia dal na výber – plávanie alebo jazda na koni. Bývalý workoholik si vybral pohyb so vznešenými zvieratami a toto rozhodnutie natrvalo zmenilo jeho život. Kone mu totiž prirástli k srdcu a stali sa neoddeliteľnou súčasťou jeho života, pretože v ňom hrajú veľkú úlohu. Dnes ich má až jedenásť a bez ich prítomnosti si nevie predstaviť ani jeden deň. Chová ich na svojej farme pri Malackách, ktorú si postavil vlastnými rukami. Spočiatku to bolo len pre vlastné potešenie, no časom sa to zmenilo a už čoskoro na nej chce organizovať pobyty, na ktorých bude deti učiť jazdiť na koňoch. Keďže vždy myslí dopredu, na svojom pozemku má rozostavanú reštauráciu. V minulosti sa venoval podnikaniu a dokonca sa angažoval v politike.

 Jediné čo Antonovi chýba, je láska. Šarmantný romantik a gentleman má za sebou jedno nevydarené manželstvo, z ktorého má dve deti. Nádej však nestratil a verí, že spozná svoju spriaznenú dušu. Túži po inteligentnej a poriadkumilovnej partnerke s dobrým srdcom, o ktorej chce všetko vedieť. Ako tvrdí, intímny život a sex sú pre neho veľmi dôležité, preto je pravdepodobné, že bude svojim nápadníčkam klásť aj pikantné otázky.

Podarí sa farmárovi Antonovi nájsť vysnívanú lásku? To sa dozviete už čoskoro na JOJke v romantickej relácii Farmár hľadá ženu!