Každý je iný, no spája ich túžba po veľkej láske: Zoznámte sa s našimi farmármi!

Relácia Farmár hľadá ženu odštartuje na JOJke už čoskoro.

Romantická relácie Farmár hľadá ženu sa na obrazovky televízie JOJ vráti už čoskoro, a preto nastal správny čas, aby sme vám bližšie predstavili hlavných aktérov. Tými sú piati farmári a jedna farmárka, ktorí sú úplne rozdielni, no spája ich jedna dôležitá vec – túžba po veľkej a pravej láske. Napriek tomu, že sú mnohí z nich už niekoľko rokov nezadaní, nádej nestratili a veria, že práve prostredníctvom televíznej relácie spoznajú toho správneho partnera. Jednotlivých farmárov môžete ešte pred štartom relácie lepšie spoznať prostredníctvom nových upútaviek, ktorých obsahom sú krátke medailóniky.

Bohatý gazda Marián z okolia Nízkych Tatier sa neuspokojí len tak s hocičím a potrpí si nielen na farmu, ale aj na dievčatá. Tie mu budú musieť ukázať svoje prednosti. Kovboj Peter pochádza zo Sklenného v blízkosti Veľkej Fatry, kde žije ako na divokom západe. Hoci má rád spoločnosť žien, v žiadnom prípade nedopustí, aby mu niektorá z nich brnkala po nose. Nepobozkaná Janka z Novej Bane je ženou do voza aj do koča, no na mužov má veľmi prísne kritériá. O lásku bude bojovať aj politik Tonko z Gajár pri Malackách, ktorý to so ženami vie. Je to rodený gentleman, romantik, no užiť si vie aj poriadnu zábavu. Pôžitkár Marián z Lučenca toho síce veľa nenahovorí, no stačí jeden pohľad a je vám jasné, čo si myslí. Život si vychutnáva plnými dúškami a nerád sa obmedzuje. Posledným farmárom je samotár Peter zo Slatinských Lazov spod Poľany. Len 31-ročný mladý muž tam žije vo svojom svete ako v minulosti a žena, ktorá ho bude chcieť zmeniť, to rozhodne nebude mať jednoduché. 

Sledujte televízny web JOJ.sk a budete pravidelne informovaní o všetkých novinkách týkajúcich sa romantickej relácie Farmár hľadá ženu!