Boháč Marián vie, čo od ženy chce: Musí mať vlastný rozum. Nemôže stáť tam, kde ju postavíte!

Podarí sa mu nájsť tú pravú?

Do romantickej relácie Farmár hľadá ženu sa prihlásil aj 34-ročný bohatý gazda Marián z Jasenia v blízkosti Nízkych Tatier. No s jeho účasťou to ani zďaleka nebolo také jednoduché. Na televíznu zoznamku ho museli mnohí veľmi dlho prehovárať. Marián je totiž už neuveriteľných 8 rokov bez partnerky. Na vážny vzťah, ktorý by mal veselý koniec, nemal šťastie. Napriek tomu má presnú predstavu o tom, ako by mala jeho ideálna partnerka vyzerať. Tvrdí, že musí byť do voza aj do koča. To znamená, že by mala byť spoločenská, ale nemala by sa báť roboty. „Mala by byť svojská. Mala by byť taká, že bude mať aj svoj vlastný rozum. Že nebude stáť tam, kde ju postavíte. Nehovorím, že nie vždycky. Lebo niektoré situácie vyžadujú, aby sa prispôsobila, ale musí mať svoj rozum. Musí byť tiež ženská,“ vymenúva Marián.

Bohatý gazda na svojom obrovskom statku chová okolo tisíc kusov zvierat, no predovšetkým hovädzí dobytok. O rozľahlú farmu sa stará spolu so svojimi rodičmi, švagrom a pár zamestnancami. Zaujímavosťou je, že na statku chová aj ušľachtilé vtáctvo – pávy. Jeho najlepšou vlastnosťou je vernosť a najhoršou je tvrdohlavosť.

Podarí sa Mariánovi konečne nájsť ženu svojich snov? Sledujte romantickú reláciu Farmár hľadá ženu už 24. augusta o 22:00 na JOJke!