Z malých „Geisseniek“ sú poriadne kočky: Róóbert, stráž si svoje dcéry!

Z dcér milionárov sa stávajú dospelé dámy. Už to dávno nie sú malé decká, ktoré ešte celkom nechápali, o čom je milionársky život. Dnes už majú Carmen s Robertom hotové nasledovníčky.

Poznáte ich veľmi dobre aj z obrazovky televízie JOJ vďaka obľúbenej relácii Geissenovci: Ťažký život milionárov. Robert a Carmen Geissenovci sú výstrední manželia milionári, ktorí vlastnia niekoľko luxusných domov, áut, jachtu a všetko, na čo si len človek vie pomyslieť. Okrem svojich luxusných majetkov videl celý svet nielen každodenné radosti a starosti prominentného páru, ale aj bežný život kompletnej štvorčlennej rodinky. Ak sa dá dovolenka každý mesiac v inej luxusnej destinácii s celou rodinou vrátane dedka nazvať bežným životom. Svoje bohatstvo si totižto užívajú spolu s dvoma dcérami pätnásťročnou Shaniou a šestnásťročnou Davinou.

​Obidve ratolesti sa pomaly, ale isto dostávajú do veku, kedy sa z nich stávajú pravé slečny so všetkým, čo k tomu patrí. Už to nie sú nevinné dievčatká, ktoré sa hrali na piesku na exotických plážach, rastú z nich atraktívne mladé dámy, ktoré dospievajú vďaka všadeprítomným kamerám ešte rýchlejšie než ich rovesníčky. Onedlho sa po nich budú obzerať rovesníci a tí odvážnejší možno aj zaklopú na Robertove dvere. Podľa fotiek, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach, môžeme ich otcovi Robertovi odkázať len jediné, aby si na ne dal veľký pozor skôr, ako bude neskoro.