Vianoce Romana Poláčika sú vďaka jeho synčekovi výnimočnejšie: Tento milý zvyk vás roztopí!

Najkrajšie sviatky roka sú už pomaly tu a my sme zisťovali, ako zvyknú tráviť Vianoce herci z nového seriálu Hranica. Roman Poláčik nám v rozhovore prezradil, od kedy sú jeho Vianoce ešte výnimočnejšie!

Súčasťou seriálu Hranica, ktorý štartuje na JOJke už 10. januára, bude aj herec Roman Poláčik. O jeho úlohe v seriáli vám prinesiem už čoskoro bližšie informácie, no zatiaľ vám prezradíme to, či sa na Vianoce teší a ako najkrajšie sviatky v roku prežíva aj so svojou rodinou.

Herec Roman Poláčik miluje Vianoce odjakživa, ale úplne iný rozmer pre neho tieto sviatky nabrali, od kedy má malého synčeka. Predsa len, s deťmi sú tie sviatky o čosi krajšie a intenzívnejšie. „Veľmi sa teším na Vianoce. Vždy. Teraz dupľom, pretože máme malého syna, a keď šiesteho bol Mikuláš, tak piateho večer sme si postavili stromček, keď išiel spať. A ráno sa zobudil, prišiel do izby, my sme rýchlo pred tým ešte zapli tie svetielka a on prišiel a má slovíčko wau, ale hovorí  why’ (angl. prečo) tak ja hovorím because (pretože) a on prišiel a why a asi tri minúty chodil okolo stromčeka, takže tie deti to milujú a pre mňa už tie Vianoce dupľom sú niečo krásne, pretože tá atmosféra sa mení aj v tom byte aj v tom prostredí, keď sú na uliciach vysvietené stromčeky,“ prezradil nám v rozhovore Roman Poláčik. Ako to máte doma vy? Zmenili deti aj vaše Vianoce?

Hranica - Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!