Dominika Žiaranová ako rozprávková Anna z Ľadového kráľovstva: Pozrite na tú neuveriteľnú podobu!

Máte radi rozprávku Ľadové kráľovstvo? Ak áno, potom vás iste očaria nové zábery herečky Dominiky Žiaranovej a moderátorky hlavnej spravodajskej relácie TV JOJ, Lucie Barmošovej. Pozrite na tú podobu!

K Vianociam patria rozprávky a aj keď sa nám nie vždy pošťastí mať ich zasnežené, rozprávka Ľadové kráľovstvo nás vie vždy naladiť na tú správnu zimnú náladu. Tentokrát sa za hlavné hrdinky prezliekli naše tváre a my sme ich v kostýme takmer ani nespoznali! Krásky, Dominika Žiaranová a Lucia Barmošová sú dokonalou kópiou Anny a Elsy z rozprávky Frozen. Veď, uznajte sami, podobajú sa vám Dominika a Lucia na hlavné hrdinky z rozprávky?

Ako vníma Lucia Barmošová rozprávku Ľadové kráľovstvo? „Zbožňujem rozprávky! A Frozen patrí medzi ne. Vždy ma vrátia späť do bezstarostného detstva. Doma zvyknem dokonca aj počúvať audiorozprávky – tie staré klasiky, na ktorých sme vyrastali,“ prezradila pre magazín Plus jeden deň moderátorka. Aký vzťah k rozprávkam má Dominika? „Vianočné rozprávky milujem všetky! Spájajú sa mi s idylkou a pohodou, ktorú sme mali s mojimi súrodencami vždy cez Vianoce. Vymetali sme všetky programy,“ povedala v rozhovore herečka.

Pozrite si okúzľujúce zábery Lucie a Dominiky ako hlavných hrdiniek z rozprávky Frozen v galérii!