Dokonalé Vianoce podľa Braňa Deáka: Herec prezradil jeho veľký sen!

Najkrajšie sviatky roka sú už pomaly tu a my sme zisťovali, ako zvyknú tráviť Vianoce herci z nového seriálu Hranica. Braňo Deák nám v rozhovore povedal, ako to trávi Vianoce on aj so svojou rodinkou a opísal aj jedno čarovné miesto, na ktoré sa vždy teší!

Súčasťou seriálu Hranica, ktorý štartuje na JOJke už 10. januára, bude aj herec Braňo Deák. O jeho úlohe v seriáli vám prinesiem už čoskoro bližšie informácie, no zatiaľ vám prezradíme to, aký vzťah má k Vianociam, na čo sa najviac počas sviatkov teší a kde ich zvykne najčastejšie tráviť.


Ako to má so sviatkami obľúbený herec Braňo Deák? Pripravuje sa na sviatky nejako špeciálne? „Teším sa na Vianoce. Bude to opäť dosť dlhý voľný čas. Špeciálne sa na to nepripravujeme. Jednoducho sme spolu, sme doma, chodíme von. Teším sa na výber stromčeku. Zoberiem určite našu Matildu, aby sme vybrali spolu stromček. Teším sa ozdobovanie, balenie darčekov a všetky tie také tie príjemné, milé veci v kruhu rodiny,“ prezradil nám herec v rozhovore, ktorý podobne, ako jeho hereckí kolegovia naznačil, že sú sviatky s deťmi krajšie a intenzívnejšie.


V rozhovore sme sa dozvedeli, že má Braňo aj so svojou manželkou jeden krásny sen. „Vždy na Vianoce sme boli doma. Ale máme so ženou taký sen, že ak raz budeme mať nejakú chalúpku svoju, lebo máme takú, že majú moji rodičia, majú jej rodičia, ale chceme mať takú svoju a keď budeme mať, tak tam budeme tráviť Vianoce, takže toto si tak snívame a dúfam, že sa dočkáme,“ dodal Braňo Deák. Máte aj vy podobný sen? Vedeli by ste si predstaviť tráviť sviatky na chalúpke ako Braňo? Viac o hercovom sne či Vianociach sa dozviete v rozhovore vo videu HORE.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!