V akej úlohe uvidíte Hanu Gregorovú? Herečka prezradila viac o Hranici: S prísnou šéfkou nie sú žarty!

Hana Gregorová si zahrá v seriáli Hranica zmenená na nepoznanie. V úlohe pašeráčky Zorky jej to ale pristane. Navyše, jej postava v sebe skrýva isté tajomno. Čo nám zatiaľ herečka o pašeráčke Zorke prezradila?

Zorka, ktorú v seriáli Hranica stvárňuje práve Hana Gregorová, je útla žienka, navonok pokojná a tichá a tomu, kto ju nepozná, by nikdy ani len nenapadlo, že by ona mohla byť nejakým spôsobom zapletená do ilegálnych záležitostí a už vôbec nie, že je šéfkou. Nie nadarmo sa hovorí, že tichá voda brehy myje. A že sa teda máte na čo tešiť, vie aj samotná herečka!

Hana Gregorová nám v rozhovore o Zorke prezradila, že je začiatkom a koncom celého pašeráckeho biznisu. Ide o veľmi dôležitú postavu v seriáli, ktorá bude poriadne ovplyvňovať dej. „Moja úloha je taká, neviem koľko môžem prezradiť takto dopredu, že vlastne v tej dedine som takým srdcom aj rozumom a tie oprate držím ja,“ prezradila o Zorke herečka.

Aj napriek tomu, že by na Zorku pašerácky biznis nikto netipoval, najmä kvôli jej zjavu, ten útly a pokojný vzhľad predsa len v niečom neklame. Zorka je totiž naozaj srdečným človekom. „Je to starostlivá žena, ktorá vlastne chce zabezpečiť celú tú dedinu,“ pokračovala Hana Gregorová v rozhovore.

No a na čo sa Hana Gregorová tešila popri nakrúcaní najviac? „Ja som sa tešila na všetkých, čo poznám, od Jožka Vajdu, Gabiky Dzuríkovej, Peťka Sklára, Sväťka Malachovského. Proste na všetkých, čo poznám aj na tých mladých, ktorých ešte nepoznám. Tešila som sa aj na pána režiséra. A vlastne je to práca. Viete, v tejto dobe, keď mnohí podnikatelia prichádzajú o svoje prevádzky, je úžasné, že máme prácu a môžeme robiť,“ dodala herečka.

Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!