Zoznámte sa! Toto je hlava pašeráckej rodiny a jej vnučka Petra: Vychutnajte si prvý teaser nového seriálu Hranica!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Zoznámte sa s hlavou pašeráckeho biznisu a jej vnučkou Petrou!

Zorka je útla žienka, navonok pokojná a tichá a tomu, kto ju nepozná, by nikdy ani len nenapadlo, že ona by mohla byť nejakým spôsobom zapletená do ilegálnych záležitostí a už vôbec nie, že je šéfkou. Nie nadarmo sa hovorí, že tichá voda brehy myje! To však neplatí o jej vnučke Petre, ktorá je temperamentná, sebavedomá a šarmantná dievčina. Jej úsmev je jej hlavnou zbraňou a odkedy to pochopila, aj to využíva. Kto by tento biznis tipoval práve na ne? A v tom je ich sila! Hanu Gregorovú, ako Zorku a Simonu Kollárovú, ako Petru, uvidíte v seriáli Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Seriál Hranica štartuje už 10.januára o 20:35 na JOJke!