Seriálové sestry z Hranice sviatky milujú: Aké jedlo nesmie podľa nich chýbať na štedrovečernom stole?

Najkrajšie sviatky roka sú už pomaly tu a my sme zisťovali, ako zvyknú tráviť Vianoce herci z nového seriálu Hranica. Vyspovedali sme aj seriálové sestry, ktoré stvárňujú Dominika Žiaranová, Simona Kollárová a Viktória Valúchová a musíme uznať, že sú perfektne zohrané. Prezradili nám detaily ich Vianoc a dokonca si už počas rozhovoru vyskúšali aj poriadnu zimnú atmosféru.

Súčasťou seriálu Hranica, ktorý štartuje na JOJke už 10. januára, budú aj skvelé herečky Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová. Poznáte ich aj z iných projektov televízie JOJ, no tentokrát ich uvidíte ako perfektne zohraté trio, ktorému by ste dokonca ani neverili, že nie sú skutočná rodina. O ich úlohe v seriáli vám prinesiem už čoskoro bližšie informácie, no zatiaľ vám prezradíme to, aký vzťah majú k Vianociam a aké je ich najobľúbenejšie vianočné jedlo.

Asi najväčšou milovníčkou Vianoc, spomedzi herečiek, je Dominika Žiaranová, ktorá sa netajila tým, že Vianoce doslova miluje. A miluje nie len Vianoce, ako také, ale aj všetko to pekné, čo k nim patrí. „Ja milujem Vianoce, milujem tú atmosféru, tú vôňu, tú hudbu, milujem aj to, že sme spolu s rodinou a že sme naozaj v tom pokoji a že sa tešíme, že môžeme len tak sedieť a byť spolu,“ prezradila Dominika v rozhovore.

Na sviatky sa ale veľmi teší aj Simona Kollárová, ktorá si počas voľných dní užíva chvíle so svojou rodinou. „Ja sa na Vianoce vždy teším, lebo to je taký sviatok, kedy sa celá rodina tak konečne zastavíme a stretneme sa pri stole štedrovečernom. A veľmi rada obdarúvam ľudí, takže ja už mám darčeky nachystané,“ povedala nám Simonka.


No a pre Viktóriu Valúchovú majú Vianoce úplne iný rozmer, od kedy má dcérku. Spoločne prežívajú Vianoce oveľa intenzívnejšie. „Ja Vianoce milujem, ale najmú od kedy mám dcéru, tak to pre mňa nabralo úplne nový rozmer. Od kedy mám dcéru, sú to najmagickejšie dni v roku. Vždy keď ju vidím, aká je ona šťastná, to je najviac vtedy,“ neskrývala radosť Viktória.

Hranica - Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová Zdroj: TV JOJ

No a pri otázke, ktoré vianočné jedlo majú baby najradšej, prišla takmer jednoznačná odpoveď. Kapustnica! Samozrejme, s dobrou klobásou či hríbikmi. Viktória ale spomenula aj majonézový šalát a rybu, čo patrí taktiež k Vianociam. Bez týchto jedál by to snáď ani nebolo ono! Viac o Vianociach herečiek z Hranice sa dozviete v rozhovore vo videu HORE!

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!