Hranica - Simona Kollárová

Simona Kollárová musela kvôli Hranici radikálne zmeniť svoj imidž: TOTO bol pre ňu šok!

Jednou z hlavných postáv bude v pripravovanom seriáli Hranica aj sympatická herečka Simona Kollárová. Tá musela pre rolu Petry Berkovej radikálne zmeniť svoj imidž a výsledok bol pre ňu dosť šokujúci.

Simona Kollárová nie je v hereckej brandži žiadnym nováčikom. Má na konte účinkovanie vo viacerých seriáloch, dokonca si aj zahrala princeznú v rozprávke O zakletém králi a odvážném Martinovi. Divákom sa však výraznejšie zapísala do pamäti ako tínedžerka Lea v seriáli Nový život a aktuálne sa chystá hviezdiť v pripravovanom seriáli Hranica. Pre úlohu Petry Berkovej, budúcej hlavy pašeráckeho gangu z obce Krivé, musela dokonca radikálne zmeniť imidž. Ja som to zistila až po ostrihaní. Lebo najprv to bolo také, že však v pohode, nevadí, ostrihám sa. Ale potom, že hííí, sú dosť krátke. Už teraz síce narástli, asi o 5 centimetrov, takže, sa budem musieť opäť strihať, aby to sedelo, ale bol to trochu šok. Neplánovala som to,“ vysvetlila Simona.

To, že sa musela pre rolu ostrihať, však berie športovo a ako súčasť svojej práce. „V každej postave sa miestami cítim nie úplne ako ja, zase miestami je to veľmi fajn. Takže, skôr by som asi povedala, že je to asi na rovnako. Každú novú postavu, ktorú dostanem, tak sa jej snažím priblížiť čo najviac. So žiadnou nemám problém.Zaujímavosťou tiež je, že hoci je herečka a je na očiach verejnosti, v súkromí radšej ostáva nenápadná a neviditeľná. „Ľudia na ulici ma vôbec neriešia a je to príjemné, si myslím. Nie som ten typ, ktorý by si vyžadoval pozornosť alebo by potreboval, aby si ma neustále niekto niekde všímal. Skôr som radšej nenápadná,“ prezradila Kollárová. Ako totiž sama tvrdí, že introvert. „Niekedy tak možno nepôsobím, lebo sa s tým snažím bojovať, ale som introvert,“ vysvetlila svetlovláska. Pri pohľade na to, ako jej to pred kamerami ide, by to o nej povedal naozaj len málokto, čo dokazuje, že naozaj skvelá herečka. „Možno v tom herectve si to práve kompenzujem. Za inú postavu necítim introverciu,“ zhodnotila.

Sledujte seriál Hranica už od 10. januára o 20:35 na JOJke!