Zoznámte sa! Policajný šéf a jeho charizmatický policajt, sú strážcovia hranice ako vyšití: Pozrite si teaser!

Prinášame vám poslednú zo série zoznamovačiek! Predstavujeme vám nenahraditeľné policajné duo, ktoré bude zárukou skvelých zápletiek a vtipných momentov v seriáli Hranica. Sväťo Malachovský v úlohe policajného kapitána a Braňo Deák ako policajný nováčik na slovensko-ukrajinskej hranici? Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Šimon, ktorého stvárňuje Braňo Deák, je pekný, veľmi šarmantný a schopný mladý policajt, ktorý má rád výzvy. Vzhľadom na to, že od prírody nie je šplhúň, ako policajt nie vždy robí všetko tak ako treba a nezriedka sa dostáva do situácií, z ktorých musí vykorčuľovať tak ako vie. Na druhej strane Sväťo Malachovský, v úlohe Jula- náčelníka polície, je v skutočnosti naozaj pozitívny človek, ktorého Krivčania tak vytáčajú, že je neustále na hranici infarktu a nervového zrútenia. Jeho posadnutosť Zorkou a jeho strácanie nervov je komické. Okrem iného navyše nosí parochňu, ktorú ale vôbec nepotrebuje! Braňa Deáka a Sväťa Malachovského uvidíte v seriáli Hranica už 10. januára na JOJke!

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.


Nenechajte si ujsť seriál Hranica, ktorý štartuje už 10.januára o 20:35 na JOJke!