Chrabrenkovci budú v Hranici zárukou vtipných momentov: Čo nám Jevgenij Libezňuk prezradil o svojej postave?

V seriáli Hranica si na ukrajinskej strane pašerákov zahrá aj dobre známy herec, Jevgenij Libezňuk. Tí, ktorí ho poznajú z iných seriálov veľmi dobre vedia, že kde sa objaví, tam nie je núdza o skvelý humor.

Čo nám herec prezradil o svojej postave v seriáli? „V tomto seriáli som otec ukrajinskej pašeráckej rodiny, ktorá spolupracuje so slovenskou stranou a ich akcie sú vždy vrcholom pašeráckeho umenia, lebo ani jedna akcia im nevyjde. Takže diváci sa môžu tešiť na to, že uvidia naozajstných pašerákov, sú aj hasiči ale zatiaľ nehasili žiaden požiar,“ povedal nám herec v rozhovore.

Zaujímalo nás aj to, či má so svojou úlohou aj niečo spoločné. „Nie, nič som nenašiel, ja som úplne odlišný,“ prezradil so smiechom. Je nám teda jasné, že sa máme rozhodne na čo tešiť.

Na čo sa ale tešil pri nakrúcaní Jevgenij osobne? „Tento seriál je pre mňa príjemný v tom, že tu konečne pracujem so svojimi kolegami a tým pádom vytvárame veľmi zvláštnu netypickú nebratislavskú atmosféru na pľaci,“ dodal Jevgenij Libezňuk. Je nám jasné, že táto partička bude skvelým osviežením celého seriálu a že bude rodina Chrabrenkovcov, ktorej hlavou je práve Jevgenij, zárukou skvelých a vtipných momentov v seriáli Hranica.

Hranica - Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vladimír Roháč, Jevgenij Libezňuk a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

​Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!