V takejto úlohe ste Simonu Kollárovú ešte nevideli: Čo sa skrýva za anjelským zjavom herečky v seriáli Hranica?

Jednou z hlavných postáv v seriáli Hranica bude aj talentovaná herečka Simona Kollárová. V akej úlohe zahviezdi?

Simona Kollárová je už divákom dobre známa napríklad zo seriálu Nový život či z rozprávky Vianočné želanie, v ktorej si zahrala princeznú. Tentokrát ale uvidíte herečku v celkom inej úlohe. Jej postava, Petra Berková, je totiž vnučkou hlavy pašeráckeho biznisu, po ktorej má prebrať pomyselné žezlo a stať sa veľkou šéfkou pašeráckych jednotiek v obci Krivé. Čo nám o svojej postave prezradila samotná herečka? „Moja postava sa volá Petra a jej príbeh sa začína tým, že Petra sa vracia po doštudovaní manažmentu z Bratislavy, z vysokej školy, do svojej rodnej dediny, ktorá sa volá Krivé, aby prevzala pašerácky biznis po svojej babke,“ prezradila nám v rozhovore Simonka. Čo všetko bude musieť Petra kvôli biznisu obetovať uvidíte až časom, no zatiaľ vám prezradíme, že bude to bude mať skutočne pestré!

Ak si ale spomínate na Simonu v seriáli Nový život, určite sa vám vryla do pamäte ako dlhovlasá a extravagantná dievčina s výrazným makeupom. Zaujímalo nás preto, v akej úlohe a vizáži sa cíti herečka lepšie? V minimalistickom či extravagantnom zjave? „V každej postave sa miestami cítim nie úplne ako ja, zase miestami je to veľmi fajn, ale je to narovnako. Každú postavu, ktorú novú dostanem, sa jej snažím priblížiť čo najviac. Takže v podstate každá jedna je taká, že nemám s ňou problém,“ vysvetlila Simona.

Hranica - Simona Kollárová, Braňo Deák, Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

No a ako to už býva, aj herci musia občas pre svoju prácu niečo obetovať. V prípade Simony to boli jej krásne dlhé vlasy. Kvôli úlohe Petry Berkovej totiž musela radikálne zmeniť imidž a dať si ich poriadne ostrihať. Ako sa s touto zmenou stotožnila? „Ja som to zistila až po ostrihaní. Lebo najprv to bolo také, že však v pohode, nevadí, ostrihám sa. Ale potom, že hííí, sú dosť krátke. Už teraz síce narástli, asi o 5 centimetrov, takže, sa budem musieť opäť strihať, aby to sedelo, ale bol to trochu šok. Neplánovala som to,“ dodala Simona Kollárová v rozhovore.

Pozrite si upútavku k seriálu Hranica: 

​Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!