Hana Gregorová prezradila tajomstvo svojich hustých vlasov: TOTO je hotový zázrak!

Ústrednou postavou nového seriálu Hranica, ktorý diváci uvidia na JOJke už 10. januára, je Zorka Stračinová, hlava pašeráckej rodiny, ktorú stvárňuje herečka Hana Gregorová. Hoci na televíznych obrazovkách bude jej imidž prispôsobený postave, v civile je energická tmavovláska poriadna kočka. Navyše, pýši sa vlasmi, aké by jej mohli závidieť mnohé ženy!

Zorka Stračinová je útla žena v rokoch, ktorá na prvý pohľad pôsobí krehko a nevinne. Preto by na ňu nikto nepovedal, čomu sa v skutočnosti venuje. Tomu tvorcovia seriálu Hranica prispôsobili aj jej vizáž a šatník. Z očarujúcej dámy sa v maskérni mení na staršiu pani a je tak v porovnaní so svojím civilným imidžom na nepoznanie. „Maskérky nemajú so mnou toľko práce, ako to vyzerá. Len mi musia našedivieť vlasy, to je celé. Nelíčia ma, mám len mejkap, to je v podstate všetko. Ale ten účes, to trvá, pretože mám strašne husté vlasy. Keby som si nechala vyrásť svoje šedivé, tak určite by som mala taký šedivý melír, ale to by trvalo, pretože mám dlhé vlasy celý život. Na to úplne nemám odvahu, možno raz si na to počkám. Alebo si to nechám nejako stiahnuť,“ vysvetlila Gregorová, ktorá v maskérni trávi približne 20 až 30 minút.

​Herečka je svojimi dlhými a hustými vlasmi povestná celý život, no ako sama tvrdí, nie je za tým špeciálna starostlivosť, ale genetika. „Ja si myslím, že je to dispozícia. To mám po mojej mame a po mne to, vďaka Bohu, zdelili obe deti. Aj dcéra má krásne husté, aj môj syn má baranicu na hlave. Ja celý život používam šampón a kondicionér. A občas, ale to veľmi zriedkavo, raz za pol roka, pretože som lenivá, si dám olivový olej na hlavu. Urobím si zábal, aby sa tá pokožka vyživila. Najmä teraz, keď ich mám farbené. Ten olejový zábal je fakt strašne dobrý a myslím si, že olivový olej sám o sebe je dobrý,“ prezradila svoje tajomstvo.

Sledujte nový seriál Hranica s Hanou Gregorovou v hlavnej úlohe už 10. januára o 20:35 na JOJke!