Peter Sklár v úlohe nedoceneného zaťa: Toto je jeho osvedčený tip, ako si získať svokru!

Peter Sklár nesmie chýbať v žiadnom poriadnom komediálnom seriáli. Jeho perfektný zmysel pre humor je vždy zárukou skvelej zábavy. V seriáli Hranica ho navyše uvidíte v úlohe, ktorá okrem iného bojuje so svojou svokrou a v súvislosti s tým vzniká množstvo vtipných situácií. Aký je teda podľa Petra Sklára osvedčený recept na získanie si aj tej najnepríjemnejšej svokry?

Poďme na to ale po poriadku. Herec nám v rozhovore prezradil detaily o svojej postave. Na čo sa môžete v jeho prípade najviac tešiť? „Moja postava sa volá Emil Berka. Je to otec troch dcér, milujúci manžel a trpiaci zať, pretože má veľmi dominantnú svorku, ktorá ho stále dáva dole a on má stále potrebu sa jej priblížiť a ju potešiť a v jej očiach byť za správneho chlapa. Okrem toho, Emil je hasič, je to veliteľ dobrovoľného hasičského zboru v Krivom a to je pre neho jedna veľká satisfakcia, to miluje,“ povedal nám herec v rozhovore.

Na otázku, či má so svojou postavou aj niečo spoločné, mal herec celkom jednoznačnú odpoveď. „Ono je to ako sa hovorí, padesát na šedesát, vždy sa niečo musí nájsť. Človek musí nejaké veci vychádzať zo seba, takže je tam tá láska k tým deťom určite, ja sám mám v doch synov už tiež veľkých a ako ten milujúci otec, to je poloha, v ktorej sa viem nájsť a dúfam, že ostatné bude tak prirodzené, že to príde samé,“ prezradil k svojej postave v seriáli.

Zárukou vtipných situácií a momentov v seriáli Hranica ale bude práve vzťah Emila, so svojou svokrou Zorkou. Ako už Peter v rozhovore naznačil, jeho postava Emil, urobí všetko preto, aby vyzeral v jej očiach čo najlepšie a najúspešnejšie. Zorka si ale na neho stále niečo nájde. Spýtali sme sa teda Petra, aký je podľa neho návod na svokru! „Myslím, že s týmto modelom, toho boja proti svokre sa možno stotožní viac chlapov na Slovensku, alebo teda na svete, ale ako múdrosť hovorí, nedá sa ísť silou, treba ísť iba úsmevom,“ dodal herec s úsmevom.

Pozrite si upútavku k seriálu Hranica: 

Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!