Neľahké podmienky na nakrúcaní zvučky k seriálu Hranica: TOTO si vytrpeli herci i štáb!

Už dnes večer štartuje nový komediálny seriál Hranica, ktorý sa odohráva na slovensko-ukrajinskom pohraničí. A hoci sa s nakrúcaním začalo už v auguste, mnohé scény sa realizovali až v chladnom a sychravom počasí. Tak to bolo aj v prípade úvodnej zvučky. Tá sa totiž nakrúcala v poriadnej zime!

Zvučka k seriálu Hranica, ktorú ste mali možnosť vidieť aj v rámci upútavky, sa nakrúcala koncom novembra. Deň pred nakrúcaním poriadne nasnežilo, takže presuny techniky i montáž sa trochu skomplikovali. Navyše v deň nakrúcania bol celodenný mráz a silný vietor. Herci i štáb si tak vytrpeli poriadnu zimu.

​Nástup na pľac mala produkcia už o piatej ráno, herci začali prichádzať okolo siedmej, pričom prvá klapka padla pred ôsmou ráno. Nakrúcalo sa do skorých popoludňajších hodín, takže v nepríjemnom chladnom počasí sa nakrúcalo zhruba 6 hodín. Herci sa medzi klapkami ohrievali vo vykurovanom stane a pripravené mali aj teplé jedlo, nápoje i deky. Napriek tomu boli všetci veselo a optimisticky naladení, keďže sú veľmi dobrý tím a panujú medzi nimi skvelé vzťahy, čo bude určite vidieť aj na výsledku.

Sledujte nový seriál Hranica už dnes o 20:35 na JOJke!

Hranica plagat Zdroj: TV JOJ
Tagy: Hranica