Súrodenecké hádky plné humoru: Aha, takto spolu vychádzajú sestry Berkové v skutočnosti!

Ozdobou seriálu Hranica sú bezpochyby sestry Berkové, ktoré by chcel v seriáli za ženu nejeden statný štramák z dedinky Krivé. My sme ich počas nakrúcania upútavky v poriadnej zime vyspovedali, aby sme zistili, či nám môžu herečky Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová na seba niečo navzájom prezradiť.

Ivanu Berkovú stvárňuje v seriáli Viktória Valúchová, budúcu šéfku pašerákov- Petru zase Simona Kollárová a parádnicu Lýdiu stvárňuje Dominika Žiaranová, ktorá aktuálne hviezdi aj v seriáli Nemocnica. My sme si ich vzali všetky tri na paškál, aby sme o ich postavách zistili niečo viac. Herečka Dominika Žiaranová nám potvrdila to, čo je už z doterajších odvysielaných epizód jasné. Lýdia je teda poriadne číslo! „Ja som takzvaná najstaršia sestra Lýdia. Lýdia je veľmi živá bytosť. Vnútri je veľmi krehká a citlivá ale navonok tak nepôsobí. Má obzvlášť rada skrášľovanie svojho tela, svojich nechtov, svojich pier aj svojej izby,“ prezradila na svoju postavu herečka Dominika Žiaranová. Keď si všimnete Lýdiu, je vám jasné, že musí byť vždy dokonale upravená a že si rozhodne nedáva servítku pred ústa. Rýpe najmä do svojej sestry Ivany. Navyše, Lýdia má v seriáli, narozdiel od svojich sestier jednu veľkú výhodu. „Ja mám samostatnú izbu. Oni majú spoločnú. Ja som prišla, keď sme točili prvýkrát v mojej izbe a keď som tam vošla tak tam boli samé moje fotky,“ povedala so smiechom Dominika, ktorá žartovala o tom, že je jej postava v seriáli trošku egocentrická.

Seriálová Ivana nám zase v rozhovore prezradila, že spolu sestry Berkové vychádzajú výborne, aj keď sem tam sa objavia škriepky, no len tie vtipné. „Tak odohráva sa to na východe, takže škriepky sú. Každá máme svoju lásku, často tajnú, ktorú tajíme pred všetkými, aj keď všetci to vedia, ale určite aj medzi sebou máme ale také príjemné, niekedy až také detské,“ povedala Viktória na margo sesterských vzťahov v seriáli.

Hranica - Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová Zdroj: TV JOJ

​Dominika Žiaranová ale rada tento seriálový sesterský vzťah prirovnáva k svojim vlastným súrodencom, keďže má sama dve sestry a jedného brata. „Presne si pamätám, že keď sme boli deti, tak sme sa hádali o šaty a všetky takéto sesterské záležitosti a ja som veľmi rada, že som nadobudla týmto seriálom ďalšiu rodinu a ďalšie sestry,“ zaspomínala si Dominika v rozhovore.


Aj sestry Berkové môžete sledovať v seriáli Hranica, v pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!