Michaela Čobejová má doma minimum oblečenia: Pretriedenie šatníka ju doslova oslobodilo!

Herečka Michaela Čobejová stvárňuje v Hranici jednu z hlavných postáv, šikovnú gazdinku Mirku, ktorá to v domácnosti rozhodne vie! Ako je na tom ale samotná herečka? A prečo má v šatníku len minimum oblečenia?

Mirku z Hranice už diváci iste poznajú ako najšikovnejšiu a najvychýrenejšiu gazdinú, ktorá sa stará o celú rodinu s veľkou láskou. Je to vlastne žena v domácnosti a tomu venuje všetok svoj čas. Aká je ale gazdiná v reálnom živote samotná herečka? „Ja som veľmi rada doma, mám rada domáci život a robí mi to radosť starať sa o niekoho a žiť pre niekoho, takže áno, úplne sme si v tomto podobné. Ja sa realizujem v práci, čo tá Mirka nemá tú možnosť, ale toto máme spoločné,“ prezradila o sebe herečka.


Jedna z domácich činností je jej závislosťou. Michaela je totiž posadnutá poriadkom a čistým prostredím. Dokonca vníma upratovanie ako relax. „Ja som posadnutá poriadkom, ja sa priznám. Ja to milujem, keď je poriadok. Radšej upratujem, ako varím, takže, keď mám voľný čas, tak ja pritom relaxujem. Mechanická činnosť mi robí dobre,“ opísala nám herečka v rozhovore jej vášeň a zmysel pre poriadok.

Hranica - Čobejová, Sklár, Gregorová, Žiaranová, Valúchová, Kollárová Zdroj: TV JOJ

V rámci upratovania ale existuje predsa len jedna činnosť, ktorú herečka teda vôbec nemusí. „My máme veľmi starý dom, ktorý tridsať rokov stále prerábame, vynášame z neho staré veci, takže čo neznášam je vypratávanie a vynášanie vecí z domu, preto som aj obmedzila môj šatník na pár minimálnych kúskov, ktoré nosím dokola, lebo ja neznášam byť zavalená vecami,“ dodala Miška Čobejová. Viac sa dozviete v rozhovore vo videu HORE!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!