Gabika Dzuríková má v seriáli Hranica jednú veľkú závislosť: Postrehli ste to aj vy?

Seriálová Svetlana z Hranice je totálna maniačka na topánky. To si zrejme všimol už každý. Vzniklo už okolo toho množstvo vtipných situácií. Ako to má herečka v reálnom živote? Je rovnakou maniačkou na topánky ako jej postava?

V nedávnych epizódach Hranice ste mali možnosť vidieť absolútnu komédiu a miestami až vyhrotenú situáciu, keď potrebovala Svetlana schovať pred Jergušom balíček s topánkami tak veľmi, až si chudák myslel, že má milenca. Svetlana totiž Jerguša neustále vyháňala v čase príchodu kuriéra preč z domu. Čo čert nechcel, Jerguš ho v dome nachytal a žiarlivostná scéna bola na svete! Je teda absolútne jasné, že Svetlana zbožňuje topánky. Zdá sa, že je na nich priam závislá.


Ako to má ale Gabika Dzuríková v reálnom živote? Je rovnakou maniačkou na topánky, ako postava Svetlany, ktorú v Hranici stvárňuje? „Ja sa priznám, že som maniak na topánky. Ale, samozrejme, tým ako človek trošku starne a mení sa mu nožička, takže som presedlala už aj na botasky a veľmi rada som nosila štekle. Ja som nikdy s tým nemala problém, v divadelných predstaveniach mávam štekle, ako pipina som mala neskutočné štekliská na nohách, takže človek vie v tom chodiť, ale už sú tie nožičky trošku unavenučké, takže už treba zmeniť spôsob chodenia a spôsob nosenia topánok. Takže milujem aj botasky, aj štekle, tie musia byť absolútne,“ povedala nám v rozhovore herečka Gabika Dzuríková, ktorá má teda túto mániu tak trošku spoločnú aj so seriálovou Svetlanou.

Hranica - Gabika Dzurikova Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!