Vtipné videá Števa Martinoviča vám zaručene zlepšia deň: Z tohto pôjdete smiechom do kolien!

Števo Martinovič je skvelý herec, ale aj komik, o čom svedčia jeho vtipné videá na sociálnych sieťach. Zabáva nimi obrovské množstvo ľudí, ktorým tak dokáže v priebehu pár sekúnd zlepšiť deň. Kde ale vznikajú tieto nápady?

Zabávačov na sociálnych sieťach je mnoho, fantázii sa predsa medze nekladú a publikovať vlastnú tvorbu môže dnes už hocikto, kto má nápad a chuť. Nie každý sa ale trafí do vkusu či humoru ľudí. Števo Martinovič má talent trefne a výstižne sparodovať rôzne životné situácie či naozaj nápaditým a vtipným spôsobom poukázať na nejaký celospoločenský problém.

Ak by si mal ale herec vybrať medzi tvorbou videí a prácou, napríklad na výrobe seriálu, jeho voľba by bola jasná. Má na to pádny dôvod. „Verím, žeby som bol radšej tak zavalený prácou, ako je napríklad tento seriál, žeby som nemal čas na osobné vtipné videá. Pokiaľ ich bude veľa, tak to znamená, že sa nudím,“ prezradil nám v rozhovore Števo Martinovič.

Hranica - Sväťo Malachovský a Števo Martinovič Zdroj: TV JOJ

​Kde ale berie na všetky tie vtipné videá inšpiráciu? „Čo sa mi stane, tak si predstavujem. Ale niekedy to nemusí byť konkrétne situácia, ktorá sa mi stane, ale si predstavím, že keby to bolo prehnané, tak to vyzerá takto. Ale ten základ je naozaj niečo, čo sa mi prihodilo, alebo čo mi niekto porozprával alebo čoho som bol svedkom,“ dodal herec. Viac o jeho tvorbe sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE.

Pozrite si výber tých najvtipnejších videí Števa Martinoviča, ktoré mali úspech aj na jeho sociálnych sieťach:

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!