Michaela Čobejová miluje poriadok a jednu vec otvorene priznáva: Na TOMTO rozhodne nešetrí!

Herečka Michaela Čobejová stvárňuje v Hranici jednu z hlavných postáv, šikovnú gazdinku Mirku, ktorá to v domácnosti rozhodne vie! Ako je na tom ale samotná herečka? A ktorú činnosť doslova neznáša?

Mirku z Hranice už diváci iste poznajú ako najšikovnejšiu a najvychýrenejšiu gazdinú, ktorá sa stará o celú rodinu s veľkou láskou. Je to vlastne žena v domácnosti a tomu venuje všetok svoj čas. Michaela Čobejová nám už o sebe prezradila, že taktiež miluje poriadok a že je ním doslova posadnutá. Domácich prác sa teda neštíti, no jedna činnosť je jej veľmi nepríjemná. „Neznášam administratívne úkony. To neznášam. Netýka sa to nejako domácich prác, ale táto agenda, ktorú mám na krku, keďže mám aj firmu, je veľmi nepríjemná,“ prezradila o sebe herečka.

My o Miške Čobejovej vieme, že je pre ňu rodina na prvom mieste a že jej záleží aj na tom, aby bolo v jej domácnosti všetko na poriadku. Ako ale dokáže herečka nájsť ten správny balans medzi starostlivosťou o domácnosť a prácou? „Nešetrím na upratovačke. Priznávam. Naozaj mám pomoc, lebo my máme veľký dom. A keď chceme mať poriadok, ale nie len taký šup šup, ale taký ten ozajstný, kde sú všetky tie obrovské okná umyté, tak teda mám babu, ktorá mi s tým dlhodobo pomáha. Už je to skoro člen našej rodiny. Takže ona mne pomôže s tým a ja jej zase s inými vecami,“ dodala Michaela Čobejová v rozhovore.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!